Selsun šampon za normalnu kosu

Šifra proizvoda: selsun_plavi
Cijena
Prodajna cijena: 129,00 kn
Trenutno stanje zaliha: 44
  • Email

Opis

SELSUN šampon učinkovito uklanja prhut. Rezultati su vidljivi već od prvog pranja. Za razliku od sličnih medicinskih šampona koji su toliko agresivni da sami proizvođači preporučaju također i paralelno korištenje blagih šampona, sa Selsunom to jednostavno nije potrebno! Dovoljno je učinkovit da otklanja prhut, ali istodobno i toliko blag da njime kosu možete prati svaki dan.

 

 

SELSUN  BLUE  ŠAMPON PROTIV PRHUTI

125ml

Za normalnu kosu sa selen sulfidom

 

Upute za uporabu: Dobro protresite bočicu prije uporabe. Primjenite malu količinu šampona na mokru kosu i lagano masirajte dok se ne zapjeni. Temeljito isperite kosu i ponovite. Koristite šampon dva do tri puta tjedno.

Mjere opreza: Sadrži selenov sulfid. Ne smije doći u dodir s očima ili oštećenom kožom. U slučaju kontakta s očima, odmah isperite vodom. Izbjegavajte doticaj s nakitom. Ne koristite šampon barem dva dana prije bojenja, izbjeljivanja ili trajnog onduliranja. Ne koristiti šampon na djeci. Držite izvan dosega djece.

 

Sastojci: aqua, sodium laureth sulfate, bentonite, titanium dioxide, glycol cetearate, sodium phosphate, selenium sulfide, potassium ricinoleate and glyceryl ricinoleate, citric acid, sodium hydroxide, sodium chloride, parfum, benzyl salicylate, hexyl cinnamal, limonene, linalool, butylphenyl methylpropional, hydroxycitronellal, dmdm hydantoin, ci 42051 (6620)

 

Zemlja podrijetla: Nizozemska

Proizvođač: Sanofi, Aventis Pharma Limited, Guilford, UK