Dostava Tiskom

Poštovani kupci,

s obzirom na veliki broj nepotpunih ili neispravnih narudžbi onih koji su se odlučili na dostavu Tiskom, a ne kurirskom službom GLS, željeli bismo Vam još jednom objasniti kako funkcionira proces narudžbe i takav način dostave.

 

Dostava Tiskom s kioska na kiosk moguća je za slanje malih paketa (dude varalice, bočice, škarice, grickalice i slično) po cijeni od 20,00 kn.

Prilikom upisivanja osobnih podataka, pod "Šifru Tiska" upisujete šesteroznamenkasti broj kioska na kojem želite preuzeti paket, NE ADRESU.

Šifru možete pronaći na sljedećem linku:
http://lokator.tisak.hr/?authToken=tisak

Kad pronađete željeni kiosk, kliknete na njega i u gornjem lijevom kutu nalazi se šifra, pogledajte primjer na slici. Taj broj upisujete u "Šifru kioska".  Obavezno za željeni Tisak provjeriti pod “Proizvodi i usluge” da li taj kiosk ima uslugu Tisak paketa.

tisak

Ukoliko odaberete dostavu Tiskom, obavezno je plaćanje unaprijed (putem naloga za plaćanje, internet ili mobilnim bankarstvom), pa je prilikom odabira načina plaćanja potrebno odabrati "Plaćanje unaprijed". Plaćanje pouzećem NIJE MOGUĆE za ovakav način dostave.

Nadamo se da je sada jasnije :)smile emoticon