Lansinoh Perivi jastučići za prsa 4 kom

Šifra proizvoda: 20382
Cijena
Prodajna cijena: 12,18 €
Trenutno stanje zaliha: 20
  • Email

Opis

Lansinoh perivi jastučići za dojilje imaju izvrsnu sposobnost upijanja i jako su mekani.

Osiguravaju višekratnu zaštitu od curenja, pranje nakon pranja. Jedinstvenog oblka kapljice,  prilagođavaju se grudima za udobno pristajanje bez vidljivih linija, što ih čini vrlo diskretnim.

Lansinoh perivi jastučići za dojilje imaju izvrsnu sposobnost upijanja i jako su mekani. Kapljičasti oblik jastučića jamči ugodnije pristajanje i bolji položaj na prsima i bradavicama za maksimalnu zaštitu protiv curenja. Perivi jastučići za dojilje svojim super mekanim slojem tkanine osiguravaju udobnost čak i za najosjetljiviju kožu. Specijalizirana jezgra s biljnim vlaknima za brzo upijanje i sušenje – nema više curenja mlijeka!


Lansinoh perivi jastučići za dojilje koriste troslojnu zaštitnu tehnologiju koja štiti od curenja:

1) mekani gornji sloj za superiornu udobnost čak i na najosjetljivijoj koži,

2) jedinstvenu apsorbirajuću mješavinu s bambusovim vlaknima u jezgri za brzu apsorpciju, i

3) vodootporni vanjski sloj za sigurnost tokom dana.

Jastučići su sjajni za imati u bolničkoj torbici i koristiti od ranih dana!

Prikladni i laki za održavati, perivi jastučići za dojilje mogu se umetnuti u zaštitnu mrežastu vrećicu za pranje koja dolazi u pakiranju i oprati u perilici rublja na 40⁰ C.

Jednostavni za uporabu: Umetnite jastučiće u grudnjak ili top za dojenje sa super-mekom mrežastom stranom okrenutom prema koži i Lansinoh srcem okrenutim prema van. Zamijenite jastučiće kada se natope i operite u perilici rublja nakon svake uporabe. Za najbolje rezultate, smjestite jastučiće u mrežicu za pranje.

 

Detalji o proizvodu:

  • Pakiranje od 4 komada
  • Perivi u perilici rublja na 40