Lansinoh Skupljač mlijeka (119,00kn)

Šifra proizvoda: 50170
Cijena
Prodajna cijena: 15,79 €
Trenutno stanje zaliha: 30
  • Email

Opis

Jednostavna silikonska pumpica koja prikuplja višak majčinog mlijeka koje se otpušta tijekom dojenja ili izdajanja iz druge dojke.

Skupljač mlijeka prikladan je za sve veličine dojki zahvaljujući širokom grlu i jednostavnoj tehnici sisanja kada se koristi na prsima. Moguće ga je koristiti bez ruku jer jednostavno i sigurno prianja uz grudi stvarajući vakuum – jednostavan način za skupljanje dragocjenog mlijeka za vašu bebu.

Lagana, prenosiva i dovoljno mala pumpica za ponijeti u vašoj torbici za svakodnevnu, diskretnu uporabu. Uz Lansinoh skupljač mlijeka sačuvajte svaku kap vašeg mlijeka.

Uobičajeno je curenje mlijeka iz jedne dojke dok se istovremeno hrani ili izdaja iz druge. Vjerujemo da je ovo prava šteta pa je Lansinoh skupljač mlijeka dizajniran tako da sačuva svaku kap majčinog mlijeka za buduće potrebe.

Lagan, prenosiv i jednostavan dizajn znači da ga možete ponijeti u svojoj torbici kada ste izvan doma. Skupljač mlijeka moguće je koristiti bez ruku jer jednostavno i sigurno prianja uz prsa stvarajući vakuum – jednostavan način za skupljanje dragocjenog mlijeka za vašu bebu.

Skupljač mlijeka prikladan je za sve veličine dojki zahvaljujući širokom grlu i jednostavnoj tehnici sisanja kada se koristi na prsima. Dodatnu sigurnost čini traka pričvršćena na skupljač mlijeka, koja se može staviti oko vrata kako bi se osiguralo da vaše mlijeko ostane sigurno unatoč bebinom pomicanju i guranju pumpice. Poklopac skupljača mlijeka može biti iskorišten tako da spriječi ulazak prljavštine ili kao podloga za stajanje skupljača. Dodatno, baza skupljača mlijeka se zbog protukliznog dna može pričvrstiti na glatku površinu, što znači da više nema prolijevanja dragocjenog mlijeka.      

 

Detalji o proizvodu:

  • 100% od silikona
  • Bez bisfenola A i bisfenola S
  • Periv u perilici posuđa