Perivi jastučići za prsa 8 kom

Šifra proizvoda: 20387
Cijena
Prodajna cijena: 20,33 €
Trenutno stanje zaliha: 10
  • Email

Opis

Novi Lansinoh perivi jastučići u svijetlo rozoj i crnoj boji imaju izvrsnu sposobnost upijanja i jako su mekani. Jedinstvenog oblIka kapljice, prilagođavaju se grudima za udobno pristajanje bez vidljivih linija, što ih čini vrlo diskretnim, a svojim super mekanim slojem tkanine osiguravaju udobnost čak i za najosjetljiviju kožu.

Osiguravaju višekratnu zaštitu od curenja, pranje nakon pranja.
Specijalizirana jezgra s biljnim vlaknima za brzo upijanje i sušenje – nema više curenja mlijeka!
Lansinoh perivi jastučići za dojilje koriste troslojnu zaštitnu tehnologiju koja štiti od curenja: 1) mekani gornji sloj za superiornu udobnost čak i na najosjetljivijoj koži, 2) jedinstvenu apsorbirajuću mješavinu s bambusovim vlaknima u jezgri za brzu apsorpciju, i 3) vodootporni vanjski sloj za sigurnost tokom dana.

Jastučići su sjajni za imati u bolničkoj torbici i koristiti od ranih dana.


Prikladni i laki za održavati, mogu se umetnuti u mrežastu vrećicu i oprati u perilici rublja na 40⁰C.


Jednostavni za uporabu: Umetnite jastučiće u grudnjak ili top za dojenje sa super-mekom mrežastom stranom okrenutom prema koži i Lansinoh srcem okrenutim prema van. Zamijenite jastučiće kada se natope i operite u perilici rublja nakon svake uporabe. Za najbolje rezultate, smjestite jastučiće u mrežicu za pranje. Pakiranje sadrži 4 roza i 4 crna jastučića te vrećicu za pranje.