SELMAX® BLUE DUAL ACTION (145,90kn)

Šampon protiv prhuti sa selenovim sulfidom za dubinsko čišćenje normalne do masne kose, 200ml
Šifra proizvoda: 30001
Cijena
Prodajna cijena: 19,36 €
Trenutno stanje zaliha: 50
  • Email

Opis

Šampon protiv prhuti sa selenovim sulfidom za dubinsko čišćenje normalne do masne kose, 200ml

 

Nova poboljšana formula šampona Selsun Blue

 

Njegujte kosu i vlasište i zaboravite na prhut

Uklanja prhut i smanjuje svrbež već nakon prve primjene

SELMAX® BLUE DUAL ACTION je hranjivi šampon s optimalnom pH vrijednosti koji njeguje kosu i vlasište, smanjuje pojavu prhuti i vidljivih ljuskica te smanjuje svrbež uzrokovan prhuti. Sadrži savršenu kombinaciju sastojaka za pranje i oblikovanje kose. Pruža hranjivu njegu vlasištu. Kombinacija gline i mentola ima blagotvorno djelovanje na višak sebuma, čisti i jača kosu i vlasište. SELMAX® BLUE DUAL ACTION pruža momentalni blagi učinak hlađenja i smanjuje svrbež. Riješite se prhuti, vidljivih ljuskica i svrbeži uz  SELMAX® BLUE DUAL ACTION! Kosa postaje sjajnija, mekša i izgleda zdravije nakon prve upotrebe.

 

NAČIN PRIMJENE: Dobro protresite bočicu prije upotrebe. Nanesite malu količinu proizvoda na mokru kosu. Lagano umasirajte u vlasište 2-3 minute dok se ne zapjeni. Dobro isperite. Ponovite nanošenje i dobro isperite kosu. Koristite 2 do 3 puta tjedno.

 

MJERE OPREZA: Sadrži selenov sulfid. Izbjegavajte kontakt s očima ili oštećenom kožom. U slučaju kontakta s očima, odmah isperite! Izbjegavajte kontakt s nakitom. Ne koristite dva dana prije ili nakon bojenja, ravnanja ili minivala. Ne koristiti na djeci! Držati izvan dohvata djece! Samo za vanjsku primjenu! Ne čuvati na temperaturi višoj od 25° C! Ne koristiti nakon isteka roka trajanja.