SELMAX® GREEN DUAL ACTION

Umirujući šampon protiv prhuti sa selenovim sulfidom za sve tipove kose, 200ml
Šifra proizvoda: 30002
Cijena
Prodajna cijena: 19,36 €
Trenutno stanje zaliha: 50
  • Email

Opis

Umirujući šampon protiv prhuti sa selenovim sulfidom za sve tipove kose, 200ml

 

Nova poboljšana formula šampona Selsun Blue

 

Njegujte kosu i vlasište i zaboravite na prhut

Uklanja prhut i smanjuje svrbež već nakon prve primjene

SELMAX® GREEN DUAL ACTION je hranjivi šampon s optimalnom pH vrijednosti, koji njeguje kosu i vlasište, smanjuje pojavu prhuti i vidljivih ljuskica te smanjuje svrbež uzrokovan prhuti. Sadrži savršenu kombinaciju sastojaka za pranje i oblikovanje kose. Pruža hranjivu njegu vlasištu. Ekstrakt zelenog čaja i bisabolol umiruju iritirano vlasište. Riješite se prhuti, vidljivih ljuskica i svrbeži uz SELMAX® GREEN DUAL ACTION! Kosa postaje sjajnija, mekša i izgleda zdravije nakon prve primjene.

 

NAČIN PRIMJENE: Dobro protresite bočicu prije upotrebe. Nanesite malu količinu proizvoda na mokru kosu. Lagano umasirajte u vlasište 2-3 minute dok se ne zapjeni. Dobro isperite. Ponovite nanošenje i dobro isperite kosu. Koristite 2 do 3 puta tjedno.

 

MJERE OPREZA: Sadrži selenov sulfid. Izbjegavajte kontakt s očima ili oštećenom kožom. U slučaju kontakta s očima, odmah isperite! Izbjegavajte kontakt s nakitom! Ne koristite dva dana prije ili nakon bojenja, ravnanja ili minivala. Ne koristiti na djeci! Držati izvan dohvata djece! Samo za vanjsku primjenu! Ne čuvati na temperaturi višoj od 25° C! Ne koristiti nakon isteka roka trajanja.