Internet dućan informacije

Procedura kupnje, s Vaše strane, završava prihvaćanjem uvjeta kupnje i potvrdom narudžbe. Na Vašu e-adresu u roku od par minuta stići će automatski odgovor da je narudžba zaprimljena i da kreće u postupak. Ako takvu poruku ne dobijete u razumnom roku, znači da su nastali neki problemi. Molimo Vas da najprije provjerite jeste li ispravno upisali adresu na koju je spomenuta poruka trebala stići, odnosno, iz prakse znamo da ponekad poruka može završiti u odjeljku za neželjene poruke Vašeg pregledniku za poštu (junk mail, spam), pa provjerite nije li to slučaj.    
Kad paket s artiklima koje ste naručili napusti naše prostorije, na Vašu e-adresu dobit ćete poruku da je pošiljka krenula prema Vama.

Moramo spomenuti također da se u praksi može dogoditi da nekog artikla trenutno nema na skladištu, o čemu ćemo Vas pismeno ili telefonom obavijestiti i s Vama riješiti novonastalu situaciju.
Uslugu dostave obavlja kurirska služba GLS, a paket možete očekivati unutar 24 sata od kad zaprimite našu obavijest da je poslana. Doduše, na neke naše otoke nije moguća dostava unutar 24 sata – ako ste s otoka, molimo, informirajte se pobliže na web stranicama GLS-a koliko često vrše dostavu na određene otoke.

Naručenu robu poslat ćemo na Vašu adresu u roku od jedan, do najviše četiri radnih dana.
Kao način plaćanja možete odabrati plaćanje unaprijed (putem naloga za plaćanje, internet ili mobilnim bankarstvom)  ili pouzećem (plaćate prilikom preuzimanja). Predračun je aktivan 10 dana. Ne platite li unutar tog roka, smatrati ćemo da ste odustali od narudžbe.
 Troškove dostave snosi kupac i to prema ovoj tablici:

 

Plaćanje unaprijed

Plaćanje pouzećem

Paketi do 2 kg

25 kn

30 kn

Paketi od 2 do 5 kg

30 kn

35 kn

 

Moguća je i dostava malih paketa (dude varalice, bočice, škarice, grickalice i slično) Tiskom s kioska na kiosk. 

Dostava na odabrani kiosk Tiska moguća je samo uz obavezno plaćanje unaprijed (putem naloga za plaćanje, internet ili mobilnim bankarstvom) i cijena dostave je 15 kn. Prilikom upisivanja osobnih podataka potrebno je upisati šifru kioska (šesteroznamenkasti broj), koji možete naći ovdje:

http://lokator.tisak.hr/?authToken=tisak 

Proizvođač većinu artikala nudi u raznim bojama i oslikane različitim motivima (odnosi se to uglavnom na bočice i dude varalice). U skladu s praksom proizvođača, motive nije moguće birati, a boje, kad je to naznačeno - jest. Ponekad, iz tehničkih razloga, neće biti moguće isporučiti bočicu ili dudu varalicu u boji koju ste odabrali. U tom slučaju obavijestit ćemo Vas o tome koje boje su dostupne. Povrat robe zbog opravdane reklamacije moguć je u roku od 48 sati nakon primitka pošiljke. Za koordiniranje povrata molimo da nam se obratite telefonski ili e-porukom.

U internet dućanu nije moguće kombinirati popuste iz različitih promotivnih akcija.

Kupci iz Slovenije!
V naši spletni trgovini lahko sedaj kupujejo in kupci iz Slovenije. Naročeno blago bo poslano  z odkupnino iz Pošte Brežice s stroškimi pošiljanja po ceniku Pošte Slovenije.
Cene v trgovini so v kunami in v Sloveniji, po dostavi se bodo zaračunavale v evrih po menjalnem tečaju:
1 EUR = 7,5