Lansinoh bočice 160 i 240ml

image0016594image00122Pričvrstite li na bočicu NaturalWave™ dudu, odmah je spremna za hranjenje, a želite li pohraniti mlijeko za kasnije, bočicu zatvorite pločicom za brtvljenje i odložite.

Opširnije...

Lansinoh jednostruka električna pumpa

elektricna jednostruka pumpaLansinoh jednostruka električna pumpa ima dvije različite faze koje oponašaju dječje sisanje. U fazi 1 ritam usisavanja je brži, kako bi se potaknulo mlijeko da se otpusti i poteče. Potom slijedi faza 2 – sporije, dublje sisanje koje osigurava najveći dotok mlijeka.

Opširnije...

Lansinoh NaturalWave sisači

lansinoh naturalwave medium14 f919d5ba-5525-44e9-ac0d-ea46d146ca6a 1024x1024Naša duda je posebno dizajnirana za bebe koje su na prsima, omogućavajući lak prijelaz s boce natrag na prsa.

Opširnije...

Lansinoh® HPA® Lanolin

lansinoh kutija tuba tmbLansinoh HPA® Lanolin krema nanesena na bolne bradavice osigurava vlažnost okoline i cijeljenje rane (ragade). To znači da se stvara vlažna barijera, time koža zadobiva vlažnost što ubrzava ozdravljenje (cijeljenje) bez stvaranja naslaga i krasta.

Opširnije...

Lansinoh Therapearl

therapearl tmbLansinoh® Therapearl 3u1 terapija za prsa može uvelike pomoći pri ublažavanju problema koji se pojavljuju kod dojenja. Therapearl može se koristiti topao ili hladan, a posebno je oblikovan tako da se postavi oko pumpe za izdajanje, za poticanje bržeg protoka mlijeka.

Opširnije...

Lansinoh ručna pumpa za izdajanje

image001puNpaimage003Lansinoh ručna pumpa za izdajanje je prenosiva i praktična pumpa za povremeno korištenje kod kuće ili na putu.

Opširnije...

Lansinoh ultra tanki jastučići za prsa

jastucici za prsa tmbLansinoh jastučići za jednokratnu uporabu iznimno su tanki i super-upijajući. Neprimjetni su ispod odjeće.

Opširnije...

Lansinoh vrećice za čuvanje izdojenog mlijeka

storage bags tmbMlijeko dojilje dragocjena je tekućina. Ono je spoj najbolje moguće prehrane i vitaminima, bjelančevina i imunoloških agensa koji pomažu djeci pri rastu i razvoju, te ih štitite od zaraza. Stoga, za to mlijeko valja osigurati i najbolji način čuvanja.

Opširnije...

Affinty Pro električna pumpa za izdajanje

pumpa elektricna tmbAffinity Pro™ koristiti se za izdajanje iz jedne ili obje* dojke istodobno, a ima dvije različite faze koje oponašaju dječje sisanje. U fazi 1 ritam usisavanja je brži, kako bi se potaknulo mlijeko da se otpusti i poteče. Potom slijedi faza 2 – sporije, dublje sisanje koje osigurava najveći dotok mlijeka.

Opširnije...