TOTALNA RASPRODAJA

rasprodaja-tigexa

 

Mijenjamo skladišne kapacitete i RASPRODAJEMO ZALIHU TIGEX PROIZVODA!

Sve, baš sve, u TIGEX asortimanu kojeg Vam danas nudimo, je 50 % jeftinije nego na tržištu!!!

Nemojte čekati zadnji trenutak - ovo je rasprodaja "sad-i-nikad-više", a zalihe su ograničene!

 

SIGURNOSNI KOMPLET

Sigurnosni kompletKomplet koji se sastoji od štitnika za utičnice (10kom), štitnika za dječje prste, štitnika za uglove te univerzalnog osigurača za ormare. Štitnik za uglove je namijenjen za sve uglove. Čuva glavu djeteta u slučaju ako dijete udari u ugao.
Štitnik za prste onemogućuje potpuno zatvaranje vrata, sprječavajući tako rizik od ozljeđivanj . Sa štitnicima za utičnice utikači postaju nedostupni djeci, pa tako i mogućnost stradanja od strujnog udara. Osigurač za vrata u potpunosti sprječava otvaranje vrata na ormarima.

POSUDA SA ŽLICOM

Posudica s žlicomPosuda sa žlicom idealna je za svaku upotrebu. Praktična za pohranu, nošenje i grijanje obroka vašeg djeteta. Za lakše prenošenje je žlica pohranjena u prostoru posudice.

ŽLICA SILIKON

Žlica silikonSilikonska žlica za hranjenje od 3mj starosti. Prva dječja žlica za lakši prijelaz hranjenja s bočice na žličicu. Ovalni vrh je iz silikona, izrazito mekan i nježan za dječje desni.

PRIBOR ZA JELO, žlica i vilica

Pribor za jeloPribor za hranjenje, žlica i vilica +6mj, kratka ručka prilagođena je kratkoj dječjoj ruci.

ZVEČKA MAJMUN

Zvečka MajmunZvečka majmun, +6 mjeseci, Djetetu je jednostavna za držati, dovoljno je samo pritisnuti na srce i oči majmunčića će se zavrtiti.

MEKA GRICKALICA

Mekana grickalicaDvije grickalice za prve zube, +3 mj. Ova grickalica je posebno smišljena tako da smanjuje bol koju dijete osjeća u desnima zbog nicanja zuba zahvaljujući mekom materijalu koji nježno masira osjetljive desni i okruglim zadebljanjima u obliku mjehurića koji potiču nicanje prvih mliječnih zuba na prednjem dijelu čeljusti.

HLADNA GRICKALICA VOĆE

Hladna grickalica VoćeHladna grickalica u obliku voća, umiruje desni i smanjuje bol koju dijete osjeća zbog nicanja zuba. Za bebe od 3 mjeseca.

ZVEČKA MEDO

Zvečka MedoZvečka Medo +3mj, savršena za bebe zahvaljujući zaobljenim rubovima i jednostavnoj upotrebi.

ŠKARICE ZA NOKTE

ŠkariceŠkarice sa zaobljenim vrhom. +1 mjesec. Savršene za rezanje noktiju beba zbog kvalitetnih oštrica sa zaobljenim vrhovima. Zaštitna navlaka osigurava čistoću i sigurnost ako ih dijete dohvati. Ergonomski oblik meke drške omogućuje laku upotrebu.

GRICKALICA ZA NOKTE

Grickalica za nokte tigexGrickalica za nokte namijenjena je za rezanje osjetljivih noktiju djece od 6 do 12 mjeseci.

DIGITALNI TOPLOMJER

Digitalni termometar tigexDigitalni toplomjer omogućuje točno i brzo mjerenje temperature. Kad je mjerenje temperature gotovo, oglasi se zvučni alarm.

ČETKA I ČEŠALJ

Četka i češalj ljubičastiČetka s ekstra mekim dlačicama i češalj sa zaobljenim zupcima. Ovaj komplet ima posebno dizajnirane ručke koje se ne skližu  i namijenjene su za svakodnevnu uporabu od strane odraslih, ali jednako tako pogodne su i za malu dječju ruku, poželi li dijete počešljati ili iščetkati kosu.

ASPIRATOR ZA NOS

Aspirator za nos-tigexAspirator za nos za bebe omogućuje izvlačenje sluzi iz nosa da dijete lakše diše. S nastavkom od silikona koji je anatomski oblikovan i prilagođen dječjem nosiću. Jednostavno se čisti. Za bebe od rođenja.

NOĆNA POSUDA

Noćna posuda plavaAnatomski oblikovana za pravilan položaj dječjih leđa. Idealna za bebe od 12 mjeseci.

TERMO TANJUR

Termo tanjurTermo tanjur koji se potlakom hvata za podlogu. Prednosti: - ako dijete jede sporo, obrok svejedno ostaje topao. zahvaljujući potlaku - tanjur ostaje stabilan, bez opasnosti da se obrok prosipa - lako se puni toplom vodom zbog ugrađenog lijevka - sigurnosni čep onemogućuje da se opečete.

POSUDA ZA POHRANU MLIJEKA U PRAHU

Posudice za pohranu mlijekaPosuda za pohranu mlijeka od 4 posudice, u svaku se može pohraniti do 8 mjerica mlijeka u prahu.

TERMO TORBICA

Termo torbicaUčinkovito ostavlja bočicu toplom ili hladnom i više od 4 sata. Torbica je dovoljno velika za bočicu od 340ml i za posudu za pohranu mlijeka ili za bočicu od 1,5 litre. Za maksimalnu učinkovitost bočicu napunite s vrućom vodom prije nego ju spremite u termo torbicu. Mlijeko u prahu dodajte neposredno prije hranjenja da biste izbjegli širenje bakterija.

ČETKA ZA BOČICE 2U1

cetka za bocu ljubicasta tigex

Četka za čišćenje dna bočice za hranjenje i mala četkica za čišćenje duda za bočice. Ergonomski oblikovana ručka omogućuje udobno držanje.

TERMOMETAR DELFIN

Termometar za kupanje Delfin ljubTermometar za kupanje koji kontrolira da temperatura ne premaši 37 stupnjeva. Sadrži ulje repice koje je potpuno sigurno za dijete.

MREŽASTE GAĆICE 5 kom

Mrežaste gaćiceMrežaste gaćice, 5 komada u pakiranju